Kanavanranta 3B, 37600 Valkeakoski

PULTTI

Nuorisokeskus Pultti avattiin syksyllä 2015! Uusi nuorisokeskus ja nuorisotoimisto sijaitsevat Myllysaaren museon vierellä Kanavanrannassa. Nuorisokeskuksesta löytyy diskosali Monttu, Kahvila Mylly, monitoimitila Paja, nuorisotoimisto ja kokoushuone Sorvaamo. Nuorten illoissa alakerta ja tarvittaessa myös Paja käytössä. Nuorten illoissa on mahdollista pelata biljardia, pleikkareita (PS3 ja PS4), lauta- ja korttipelejä, kuunnella musiikkia, käyttää iPadeja tai Macbookia, katsoa joskus elokuvaa isolta screeniltä, askarrella ja taiteilla, lukea lehtiä ja kirjoja, keskustella ohjaajien kanssa, nauttia kahvion tuotteista…ja mitä ikinä keksitäänkään, kerro toiveesi ohjaajalle!

Etusivulta löydät aukioloajat.

Roukontie 24, 37630 Valkeakoski

TYRMÄ

Nuorisotila Tyrmä sijaitsee Tyryn yläkoulun yhteydessä. Tila on avattu syksyllä 2014 ja sieltä löytyy perinteisesti biljardi, ilmakiekko, pleikkarit (PS3 ja PS4) sekä runsaasti uusia ja vanhempia lautapelejä. Lisäksi nuorten illoissa on mahdollista kuunnella musiikkia laadukkailla av-laitteilla, innostua askartelemaan, ryhtyä leipomaan, katsella elokuvia isolta screeniltä, lukea lehtiä ja kirjoja sekä keksiä uutta tekemistä! Ohjaajat ottavat innolla vastaan nuorten hyviä ehdotuksia!

Nuorten illoissa on aina paikalla vähintään 2 ohjaajaa. Työntekijät ovat tilalla nuoria varten, auttavat ja tukevat heitä elämän eri tilanteissa.

Etusivulta löydät aukioloajat.

Nuorisotilat ja tilojen vuokraus

Valkeakosken nuorisotoimi hallinnoi nuorisotiloja (Nuorisokeskus Pultti, Nuorisotila Tyrmä, Kariniemen leirikeskus) eri puolilla kaupunkia. Tiloilla järjestetään avointa nuorisotalotoimintaa sekä erilaisia tapahtumia. Kaikkia nuorisotoimen tiloja on mahdollista vuokrata kerho-, kokous-, juhla-, ym. kokoontumisiin yksityisesti ja yhteisöllisesti toimittamalla alla olevasta linkistä löytyvä hakemus nuorisotoimistoon. Nuorisotilojen vuokrat löytyvät täältä.

Huomaa: Kariniemen leirikeskuksella oma hakemuksensa.

Säännöt

Nuorisotilat ovat julkisia tiloja, joissa noudatetaan yleisiin hyviin tapoihin sekä lakeihin perustuvia käytäntöjä ja toimintatapoja. Valkeakosken kaupungin nuorisotilojen säännöt ovat luettavissa nuorisotiloilla.

Klubikortti

Nuorisotiloilla on käytössä Valkeakosken kaupungin nuorisotilojen yhteinen klubikortti.

Klubikortti on tarkoitettu 10-17-vuotiaille nuorille ja kortin hankkineet ovat sitoutuneet noudattamaan nuorisotilojen sääntöjä. Klubikortti oikeuttaa nuoren käyttämään nuorisotilan laitteita ja pelaamaan erilaisia pelejä.

Korttiin tulee nuoren kuva, nimi ja syntymäaika. Kortin voimassaoloaika päättyy, kun nuori täyttää 18 vuotta. Kortin hinta on 2 euroa.

Nuorisotoimisto kerää tiedot kortin haltijoista (tiedot vain nuorisotoimen käyttöön) eikä luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Halutessasi voit tarkistaa tietosi nuorisotoimistosta.

Klubikortilla nuoret saavat valkeakoskelaisilta yrityksiltä etuja, joista Nuorisotoimi tekee erityisen sopimuksen yritysten kanssa. Etuja tarjoamaan kiinnostuneet yritykset voivat ottaa yhteyttä nuorisotoimistoon. Edut päivitetään vuosittain.

Klubikortilla saatavat edut löydät täältä