Hyppää sisältöön

Ryhmätoiminta

Nuorisokeskus Pultin 5/6 -toiminta

Maksuton toiminta on suunnattu kaikille 5-6 –luokkalaisille. Pultissa pääset tutustumaan nuorisokeskukseen, viettämään aikaa kavereiden kanssa ja osallistumaan teemoittain tekemiseen. Voimme askarrella, kokkailla, ottaa vastaan vierailijoita, jutella ja paljon muuta. Pidämme myös toivekertoja, jolloin teillä nuorilla on mahdollisuus vaikuttaa tekemiseen.

5/6 kokoontuvat Pultissa torstaisin klo 15-17, ennakkoilmoittautuminen ei ole välttämätön, mutta perustamme WhatsApp –ryhmän jossa tiedotamme mitä milläkin kerralla tapahtuu. Ryhmään pääset ilmoittautumalla nuorisonohjaaja Roosa Setälälle puh. 040 335 6822.

Tarjolla aina maksutonta välipala, sekä kioski mistä voi pikkurahalla ostaa.

Nuorisotila Tyrmän uusi Tyttöjen tila -toiminta

Toiminta on suunnattu 10-14-vuotiaille tytöille ja se on osallistujille maksutonta. Tapaamisissa voidaan askarrella, pelata, leipoa, retkeillä, maalata, jutella, runoilla, tutustua nuorisotoimen mediakalustoon ja paljon muuta. Nuorten ideoita toimintaan liittyen otetaan mielellään vastaan.

Tapaamme keskiviikkoisin klo 15-17 ja toimintaan pääsee vain ennakkoon ilmoittautumalla. Toimintakerralle voidaan ottaa korkeintaan 20 nuorta ilmoittautumisjärjestyksen mukaan. Ilmoittautuminen alkaa toimintaa edeltävänä päivänä (ti-ke) ja tapahtuu Tyttöjen tilan WhatsApp-ryhmän kautta. Ne jotka haluavat osallistua toimintaan voivat olla yhteydessä nuorisonohjaajan sijaiseen Tanja Belaiciin (laita viesti tai soita puh. 040 335 6829). Toimintaa järjestetään yhteistyössä Sääksmäen seurakunnan ja Valkeakosken kaupungin kirjaston kanssa.

Toivoisimme, että nuorisotoimen järjestämiin toimintoihin (nuorisotilaillat, pienryhmät) aktiivisesti osallistuvat nuoret hankkisivat nuorisotoimen klubikortin. Klubikortti on kertamaksullinen kortti, joka on voimassa siihen asti, kun nuori täyttää 18 vuotta. Kortin hinta on 2 euroa. Lisää klubikortista voit lukea sivulta https://nuortenkoski.fi/osallistu/klubikortti/