Hyppää sisältöön

Ryhmätoiminta

Nuorisokeskus Pultin 4-6 -toiminta

Maksuton toiminta on suunnattu kaikille 4.-, 5. ja 6. –luokkalaisille. Pultissa pääset tutustumaan nuorisokeskukseen, viettämään aikaa kavereiden kanssa ja osallistumaan teemoittain tekemiseen. Voimme askarrella, kokkailla, ottaa vastaan vierailijoita, jutella ja paljon muuta. Pidämme myös toivekertoja, jolloin teillä nuorilla on mahdollisuus vaikuttaa tekemiseen.

4-6 kokoontuvat Pultissa torstaisin klo 15-17, ennakkoilmoittautuminen ei ole välttämätön, mutta perustamme WhatsApp –ryhmän jossa tiedotamme mitä milläkin kerralla tapahtuu. Ryhmään pääset ilmoittautumalla nuorisonohjaaja Ramona Rautaselle puh. 040 335 6829.

Tarjolla aina maksutonta välipala, sekä kioski mistä voi pikkurahalla ostaa.

Toivoisimme, että nuorisotoimen järjestämiin toimintoihin (nuorisotilaillat, pienryhmät) aktiivisesti osallistuvat nuoret hankkisivat nuorisotoimen klubikortin. Klubikortti on kertamaksullinen kortti, joka on voimassa siihen asti, kun nuori täyttää 18 vuotta. Kortin hinta on 2 euroa. Lisää klubikortista voit lukea sivulta https://nuortenkoski.fi/osallistu/klubikortti/

K17-toiminta

17–28-vuotiaille nuorille aikuisille päihteetöntä vapaa-ajan viettoa Nuorisokeskus Pultissa maanantaisin klo: 16.00 – 19.00. Tule hetkeksi tai viihdy pidempään! Tarjolla aina pientä purtavaa ja toimintaan osallistuminen on maksutonta.

K17-toiminnan sisältöjä on suunniteltu yhdessä nuorten kanssa. Joillakin kerroilla on mukana myös vierailijoita. Kysy lisää etsiviltä nuorisotyöntekijöiltä! Kerromme tarkemmin kertojen sisällöistä ja tarvittaessa muutoksista instagramissa: koskinetsivat

Kevään 2023 ohjelma! Kevään aika tehdään ruokaa yhdessä toiveiden pohjalta, herätellään luovuutta taideprojektin ja musiikin avulla, pohditaan elämän suuria kysymyksiä ja mikä parasta, pidetään yhdessä hauskaa!

Nuorilta nuorille-toiminta

Nuorilta nuorille -toiminta sisältää erilaisten lasten ja nuorten ryhmien kanssa työskentelyä, jossa nuoret tuottavat toimintaa itselleen tai toisille nuorille. Toiminta on omaehtoista ja heidän tarpeistaan lähtevää, johon he voivat itse nuorisonohjaajan ohjauksessa ja tukemana vastata.

Toiminnan pyrkimyksenä on aktivoida ja osallistaa heidät itse toimimaan sekä kannustaa vaikuttamaan oman hyvinvointinsa edistämiseksi. Nuoren kasvua ja oppimista tuetaan antamalla nuorelle mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksiaan sekä jakaa omaa osaamistaan ja ajatuksiaan. Suunnitelmallisuus, tavoitteellisuus, vastuuttaminen ja toiminnan jatkuva arviointi kehittävät nuorta syventämään toiminnan kautta oppimiaan asioita tasavertaisesti ryhmän jäsenenä.

Toiminta on osa nuorten osallisuus- ja vaikuttamistoimintaa, jossa kiinnostus pop-up-luontoiseen toimintaan ja ryhmiin on merkittävää.

Kouluttamisen lisäksi nuorten tiimejä ryhmäytetään ja palkitaan pitkäkestoisesta työskentelystä virkistystoiminnan avulla.

Voit kysyä lisää Nuorilta nuorille-toiminnasta nuorisonohjaajilta!