Hyppää sisältöön

Saavutettavuusseloste

Saavutettavuudella tarkoitetaan digitaalisen maailman esteettömyyttä. Valkeakosken sivut on pyritty rakentamaan niin, että jokaisen olisi niitä helppo käyttää. Kehitämme myös koko ajan saavutettavia sisältöjä ja palveluita.

Tämä saavutettavuusseloste koskee Valkeakosken kaupungin nuorisotoimen verkkosivustoa nuortenkoski.fi sekä siihen liitettyjä sosiaalisen median kanavia:

Sivusto on julkaistu 23.09.2020. Saavutettavuusseloste on laadittu 21.09.2020 ja sitä tullaan päivittämään säännöllisesti.

Tämän digipalvelun sisällön saavutettavuuden olemme arvioineet itse. Saavutettavuuden arviointia, kehitystyötä ja korjauksia tehdään jatkossa säännöllisesti. Sivustoa seurataan automaattisesti Yoast SEO työkalulla, jonka avulla saavutettavuuden tilaa pystytään monitoroimaan aktiivisesti ja jatkuvasti.

Sivusto tekninen toteuttaja on Muuks Creative Ay, joka on testannut ja arvioinut sivuston teknisen saavutettavuuden.

Verkkopalvelujen saavutettavuuden tila

Valkeakosken kaupungin verkkosivujen suunnittelussa ja toteutuksessa noudatetaan saavutettavuusperiaatteiden WCAG 2.1 –ohjeistusta ja tavoitellaan vaadittua AA-tasoa.

Sivusto ei kaikin osin täytä julkisorganisaatioille asetettuja AA-tason saavutettavuuskriteerejä.

Puutteet ja korjauslistaukset

Tähän tullaan kirjaamaan havaitut puutteet.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkopalvelussamme?

Kerro huomiosi tai palautteesi meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella. Lomake avautuu Valkeakosken kaupungin e-asiointi -palveluun. Ilmoita lomakkeen viestikenttään mitä palvelua palautteesi koskee.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000