Hyppää sisältöön

Etsivä nuorisotyö

“Mikäli et tiedä keneltä kysyä, kysy etsivältä nuorisotyöntekijältä!”

Alle 29-vuotias nuori tai nuori aikuinen, etsivät nuorisotyöntekijät juttelevat kanssasi mieltäsi askarruttavista asioista. Etsivä nuorisotyö tukee niissä asioissa, jotka koet tärkeiksi! Toimintamme on sinulle vapaaehtoista, luottamuksellista ja maksutonta.

Voit halutessasi olla itse suoraan yhteydessä etsiviin nuorisotyöntekijöihin. Yhteydenotto voi tulla myös nuoren vanhempien, kavereiden, oppilaitoksen tai muun tahon kautta.

Etsivät nuorisotyöntekijä tavoitat puhelimitse ja whatsappilla sekä Instagramista, Facebookista ja Discordista

Etsivän nuorisotyöntekijän kanssa voit pohtia esimerkiksi:

  • mitä tekisit seuraavaksi?
  • mikä olisi sun juttu?
  • elämän asioita, joihin kaipaat muutosta
  • ihmissuhteita, sosiaalista elämää, vapaa-aikaa ja harrastuksia
  • hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä
  • palveluissa asiointia (esim. viralliset lomakkeet, raha-asiat, opiskelu, työ..)

Etsitään ratkaisuja ja vastauksia yhdessä!

Tietoa tietosuojasta!

K17-toiminta

17 – 28 -vuotiaille nuorille päihteetöntä vapaa-ajan viettoa Nuorisokeskus Pultissa parittomina keskiviikkoina (13.9. alkaen) klo: 16.00 – 19.00. Tule hetkeksi tai viihdy pidempään! K17-toiminnassa on aina mahdollisuus keskustella etsivän nuorisotyöntekijän kanssa.

K17-toiminnan sisältöjä suunnitellaan yhdessä nuorten kanssa keskiviikkona 16.8. klo 14-16 Nuorisokeskus Pultissa. Tervetuloa suunnittelemaan syksyn 2023 toimintaa ja vaihtamaan kesän kuulumisia!

K17-toiminnassa joillakin kerroilla on mukana myös vierailijoita. Kerromme tarkemmin kertojen sisällöistä ja tarvittaessa muutoksista instagramissa: koskinetsivat