Hyppää sisältöön

Etsivä nuorisotyö

“Mikäli et tiedä keneltä kysyä, kysy etsivältä nuorisotyöntekijältä!”

Alle 29-vuotias nuori tai nuori aikuinen, etsivät nuorisotyöntekijät juttelevat kanssasi mieltäsi askarruttavista asioista. Etsivä nuorisotyö tukee niissä asioissa, jotka koet tärkeiksi! Toimintamme on sinulle vapaaehtoista, luottamuksellista ja maksutonta.

Voit halutessasi olla itse suoraan yhteydessä etsiviin nuorisotyöntekijöihin. Yhteydenotto voi tulla myös nuoren vanhempien, kavereiden, oppilaitoksen tai muun tahon kautta.

Etsivät nuorisotyöntekijä tavoitat puhelimitse ja whatsappilla sekä Instagramista, Facebookista ja Discordista

Etsivän nuorisotyöntekijän kanssa voit pohtia esimerkiksi:

  • mitä tekisit seuraavaksi?
  • mikä olisi sun juttu?
  • elämän asioita, joihin kaipaat muutosta
  • ihmissuhteita, sosiaalista elämää, vapaa-aikaa ja harrastuksia
  • hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä
  • palveluissa asiointia (esim. viralliset lomakkeet, raha-asiat, opiskelu, työ..)

Etsitään ratkaisuja ja vastauksia yhdessä!

Tietoa tietosuojasta!

K17-toiminta

17 – 28 -vuotiaille nuorille aikuisille päihteetöntä vapaa-ajan viettoa Nuorisokeskus Pultissa tiistaisin (9.1.-30.4.2024, vko 9 ei toimintaa) klo: 16.00 – 19.00. Tule hetkeksi tai viihdy pidempään! K17-toiminnassa on aina mahdollisuus keskustella etsivän nuorisotyöntekijän tai seurakunnan nuorisotyöntekijän kanssa.

K17-toiminnan sisältöjä suunnitellaan yhdessä nuorten kanssa tiistaina 9.1. klo 16-19 Nuorisokeskus Pultissa. Tervetuloa suunnittelemaan kevään 2024 toimintaa!

K17-toiminta järjestetään yhteistyössä Sääksmäen seurakunnan kanssa ja lisäksi joillakin kerroilla on mukana myös vierailijoita. Kerromme tarkemmin kertojen sisällöistä ja tarvittaessa muutoksista instagramissa: koskinetsivat