Hyppää sisältöön

Valkeakosken nuorisotoimi aloittaa yhteistyön Bittiliigan kanssa

Valkeakosken nuorisotoimi on aloittanut yhteistyön Bittiliigan kanssa. Bittiliiga on maksutonta pelitoimintaa nuorille ja se toteutetaan yhteistyössä kunnallisten nuorisopalveluiden ja muiden toimijoiden kanssa. Liigan tarjoaa voittoa tavoittelematon Bittiliiga ry. Bittiliigaa toteutetaan Aluehallintoviraston tuella.

Kenelle Bittiliiga on tarkoitettu?

Bittiliigan toiminta on suunnattu 13-29-vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita digitaalisesta pelaamisesta esimerkiksi CS:GOn (Counter-Strike: Global Offensive), Valorantin tai vaikkapa LoLlin (League of Legends) merkeissä.

Monet näistä pelattavista peleistä ovat K16-pelejä, joten alle 16-vuotiailta pelaajilta pyydetään rekisteröitymisen yhteydessä huoltajan lupa.

Lisätietoja Bittiliigan toiminnasta huoltajille löydät bittiliigan verkkosivuilta osoitteesta: bittiliiga.fi/uek.html

Miten toimintaan pääsee mukaan?

👾 Täytä rekisteröintilomake osoitteessa pelaa.bittiliiga.fi ja vahvista tilisi tekstiviestivarmenteen avulla.

👾 Rekisteröinnin jälkeen pääsee luomaan oman joukkueen tai osallistumaan Bittiliigan höntsäpeleihin liigan Discord-serverillä. Bittiliigan Discordissa on mahdollista kohdata muita nuoria ja nuorisotyöntekijöitä sekä osallistua yleiseen keskusteluun, seurata liigan tiedotusta ja vaikuttaa kohdennetuilla pelikanavilla

Bittiliigan mainoskuva tulevasta season 4 turnauksesta