Hyppää sisältöön

Uutuusjäätelöt testissä

Tyrmän tilatoimikuntalaisista koostuva jäätelöraati maisteli ja arvosteli vapun alla kevään 2022 uutuusjäätelöitä. Uusia jäätelöitä oli mukana kuusi kappaletta ja ne sulivat toimikuntalaisten suussa oikein iloisesti ja jakoivat mielipiteitä, niin kuin kuuluukin!

Arvosteltavien joukossa oli Pätkis Crunchy-tuutti, Premium Raspberry Youghurt-puikko, Wanhan Ajan vanilja & karamelli-puikko, Överi Kinuski-tuutti, Salted Caramel Brownie Peace Pop-puikko ja Paahteinen Voisuolainen Karamelli-puikko.

Jäätelöitä arvioitiin ulkonäön ja tuoksun sekä tietenkin maun perusteella, ja pohdittiin myös koostumusta ja jälkimakua. Mietinnässä oli myös se, että ostaisiko kyseistä jäätelöä uudelleen ja mikä olisi sopiva hinta. Lopuksi annettiin numeroarvostelu jokaiselle jätskille ykkösestä viiteen, vitosen ollessa paras arvosana. Ja tässä raadin tulokset:

Pätkis Crunchy-tuutti 3,8

Jos tykkää Pätkis-patukasta, tykkää myös tästä! Raatilaiset totesivat, että maku on sama kuin patukkaversiossa, joten tämä jätski lunasti ennakko-odotukset täysin! Erittäin suklainen tuutti, ja jonkun mielestä jopa kahvinen! Tätä tuuttia haetaan varmasti kaupasta lisää!

Premium Raspberry Youghurt-puikko 2,6

Myös tässä jäätelössä maistui sen edeltäjä eli vadelmainen jogurtti-suklaapatukka. Kuka tykkää patukasta, nauttii varmasti myös tästä jäätelöstä! Tämä jakoi mielipiteet rankimmin. Osan mielestä se oli ihan kakkaa ja osan mielestä hyvää. Ulkonäkö sai kommentteja: söpö, semmone kaunis (vähä niinku mää).

Wanhan Ajan vanilja & karamelli-puikko 4,5

Kärkipaikasta hieman jääneelle jäätelöpuikolle sateli ylistäviä kommentteja hyvästä vaniljan mausta ja kinuskista. Maku oli myös makea ja raikas, ulkonäkö vähän tylsä. Mutta kyllä tämäkin jätski ostajia löytää!

Överi Kinuski-tuutti 4,6

Joukkion voittaja oli kirkkaasti tämä! Sitä kuvailtiin pehmismäiseksi sekä ulkonäöltään, maultaan että koostumukseltaan ja kinuskista tykättiin kovasti. Jokainen raatilainen ostaisi tätä jätskiä uudelleen ja maksaisi siitä jopa kaksi euroa!

Salted Caramel Brownie Peace Pop-puikko 3,3

Tämä puikko oli raadin mielestä tylsin, vaikkakin ihan ookoo, makea, ulkonäöltään söpö ja kinuskinen puikko. Tästä ei irronnut oikein mitään tunnetta ilmoille. Mutta kyllä tätäkin voisi uudestaan ostaa.

Paahteinen Voisuolainen Karamelli-puikko 1,3

Tämä oli jäätelöporukan pohjanoteeraus! Sitä arvosteltiin mm. näin: Iha ok, TODELLA PAHAA, haisee juustolta, eikä sitä kukaan ostaisi uudestaan.

Nyt jokainen voi lähteä jäätelöostoksille!