Hyppää sisältöön

Kesäleirit Päivölässä

Aika:
8.06.2021 – 17.06.2021
Paikka:
Päivölän opisto
Järjestäjä:
Valkeakosken kaupungin nuorisotoimi

Ensimmäinen leiriviikko 3.-4.-luokkalaisille ti 8.- pe 11.6.2021

Toinen leiriviikko yli 5.-luokkalaisille ma 14.- to 17.6.2021

Sitovat ilmoittautumiset nettisivujen kautta 26.4. – 16.5.

Yhdelle leirille otetaan 40 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä.
Lisätietoja ja Ilmoittautuminen tapahtuu HelleWi-järjestelmän kautta
valkeakoski.fi–>uutiset–>valitse kategoria nuoret

Ilmoittautumislinkki avautuu 26.4. klo 12.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan leirimaksun. Leirimaksu palautetaan ainoastaan sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Leiri maksaa 90 euroa/leiriläinen (20 e sisaralennus) ja hinta sisältää ruuan, majoituksen, kuljetukset, vakuutuksen ja ohjatun ohjelman materiaaleineen.

Mikäli vanhemmat haluavat, että sisarukset pääsevät samalle leirille, suosittelemme, että vanhempi lapsi tulee nuoremman leirille.

Leireistä vastaa nuorisonohjaaja Johanna Mielonen. Lisäksi leirillä on muita ohjaajia. Ruuasta vastaa Päivölä. Leiriläisen huoltajalle lähetetään lasku ja sähköpostilla leirikirje, jossa on tarkemmat tiedot tarvittavista varusteista, lähtö- ja paluuajoista jne.

Leireillä ollaan perinteisesti paljon ulkona, liikutaan ja leikitään. Leiriohjelmaan kuuluu saunominen, uiminen, askarteleminen, pienet mediaan liittyvät asiat, pelaaminen ynnä muut hauskat aktiviteetit. Leireillä syödään säännöllisesti ja siellä on myös yhtenä päivänä leirikioski, josta voi ostaa herkkuja. Lasten tekemistoiveita otetaan vastaan koko leirin ajan ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Nuorisonohjaajat ja kesätyöntekijät pitävät huolen siitä, että jokainen lapsi saa parhaan mahdollisen leirikokemuksen!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Leirien sijainti