Hyppää sisältöön

Päivölän kesäleirien ilmoittautuminen käynnistyy

Kesän parhaat leirit tarjoillaan heti kesäloman alussa! Tule nauttimaan leiripäivistä Päivölään. Nelipäiväiset lasten kesäleirit 3.-4.-luokkalaisille ja 5.-6.-luokkalaisille.

Leirien ajankohdat ja ikäryhmät:

  • 3.-4.-luokan päättäville lapsille ti 7.– pe 10.6.2022
  • 5.-6.-luokan päättäville lapsille ma 13.– to 16.6.2022

Ilmoittautumisaika:
Ilmoittautumisaika alkaa ti 26.4. klo 12 ja päättyy 15.5. Yhdelle leirille otetaan 40 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan leirimaksun. Leiri-ilmoittautuminen on mahdollista perua ilman kuluja 16.5. mennessä. Tämän jälkeen leirimaksu palautetaan ainoastaan sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan tai leirin peruuntuessa koronarajoitusten takia.

Leirin hinta:
Leiri maksaa 90 euroa/leiriläinen (20 e sisaralennus) ja hinta sisältää ruuan, majoituksen, kuljetukset, vakuutuksen ja ohjatun ohjelman materiaaleineen.

Yleistä tietoa ilmoittautumisesta ja leireistä:
Leireistä vastaa nuorisonohjaaja Johanna Mielonen. Lisäksi leirillä on muita ohjaajia. Ruuasta vastaa Päivölä. Leiriläisen huoltajalle lähetetään lasku ja sähköpostilla leirikirje, jossa on tarkemmat tiedot tarvittavista varusteista, lähtö- ja paluuajoista jne. Kirje lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen:
Jos ilmoitat useamman lapsen, täytyy aina täyttää uusi lomake ostokoriin. Eli täytä lomake aina alusta lähtien uuden leiriläisen tiedoilla. Mikäli vanhemmat haluavat, että sisarukset pääsevät samalle leirille, suosittelemme, että vanhempi lapsi tulee nuoremman leirille.

Ilmoittautumislinkki:
https://kuntapalvelut.fi/valkeakoski/