Hyppää sisältöön

NettiAgentti vanhempainilta 5.4.2022 klo: 18.00-19.30

Tiesitkö, että vuoden 2021 kouluterveyskyselyn mukaan koskilaiset 8.-9. -luokkalaiset ovat kokeneet lähes kaksi kertaa enemmän seksuaalista häirintää puhelimessa tai internetissä kuin vuonna 2019?

Nuorisotoimi on mukana NettiAgentti -hankkeen järjestämässä vanhemmille ja muille kiinnostuneille koko Koskin vanhempainillassa. Aiheina ovat lasten ja nuorten digitaalisessa ympäristöissä kohtaama häirintä, vaikuttaminen ja kiusaaminen. Samalla puretaan tammikuussa 2022 kerätyn NettiAgentti-perhekyselyn tuloksia.

Kyselyssä kerättiin tietoja 4.-9. -luokkalaisten koululaisten huoltajien suhtautumisesta koululaisten digitaalisten medioiden käyttötapoihin, häirintään ja houkutteluun. Lisäksi kyselyllä kartoitettiin huoltajien tuen tarvetta häirintä- ja kiusaamistapausten sekä digiturvataitojen käsittelyyn.

NettiAgentit ovat olleet apuna lapsille ja nuorille sosiaalisen median maailmassa pitäen 2020-2021 oppitunteja 4.- ja 8.-luokkalaisille digiturvataidoista. Tule kuulemaan ja keskustelemaan miten voit olla tukena omalle lapselle ja nuorelle hänen kohdatessa häirintätilanteita ja vaikuttamista somessa.

Keskustelupaneelissa mukana oppilashuolto, poliisi, lastensuojelu sekä oppilaita. Nettiagentit juontavat tapahtuman.

Tilaisuus on maksuton.

Tukioppilaat myyvät kahvia pientä maksua vastaan.

Tilaisuudessa noudatetaan voimassaolevia hygieniasuosituksia.

Tilaisuus striimataan Nuortenkoski Youtube-kanavalle.

Muutokset mahdollisia.
https://www.facebook.com/events/1590216498015848/?active_tab=discussion