Hyppää sisältöön

Lomalukemista!

Catherine Doyle & Katherine Webber: Kruunun tyttäret

Kaksi syntymässä erotettua siskoa. Kaksi täysin erilaista maailmaa. Yksi kuningatar. 17-vuotias Wren Greenrock on aina tiennyt, että jonakin päivänä hän tulisi viemään identtisen kaksoissisarensa paikan kuninkaanlinnassa. Häntä on lapsesta saakka koulutettu kostamaan vanhempiensa murha, ja hän on valmis mihin tahansa noustakseen valtaan ja suojellakseen noitayhteisöään. Noitia vihaava prinsessa Rose Valhart taas tietää, että vallan mukana tulee suuri vastuu, johon kuuluu myös järjestetty avioliitto brutaalin maan prinssin kanssa. maailma hänen palatsinsa ulkopuolella on kuitenkin vaarallinen ja arvaamaton, ja paljon villimpi kuin Rose on ikinä voinut kuvitellakaan…

Rosen kruunajaisten lähestyessä Wren ja Rose sotkeutuvat valheiden verkkoon, joka voi tuhota kaiken, mitä he rakastavat. Kummasta heistä tulee kuningatar, jolla on valta muuttaa kuningaskunnan tulevaisuus ikuisiksi ajoiksi? Kruunun tyttäret on ensimmäinen osa uutta henkeäsalpaavaa sarjaa, joka on täynnä seikkailua, juonittelua ja romantiikkaa.

Kumma 2024

Anna Ruhe: Salaisuuksia ilmassa

Luzie on kaikkea muuta kuin innoissaan, kun hän muuttaa perheensä kanssa Berliinistä Villa Evieen, vanhaan huvilaan Alankomaiden rajalle. Lämmintä vettä saa vain yskivästä boilerista, kaikkialla leijuu outoja hajuja ja tontilla asuu äreä puutarhuri, joka on ollut osa huvilaa ikimuistoisista ajoista lähtien. Pikkukaupungissa kiertää hurjia huhuja vanhasta huvilasta.

Luzie yrittää yhdessä pikkuveljensä Bennon ja naapuritalon pojan Matsin kanssa selvittää huvilan salaisuuden. He löytävät salaisen huoneen, jonka puuhyllyillä on riveittäin värikkäitä lasipulloja. Huone näyttää apteekin ja velhon työhuoneen sekoitukselta.

Myöhemmin alkaa tapahtua outoja asioita: vain huvilan ylle lankeaa sade, yhä useammat naapurit käyttäytyvät erikoisesti, mutta ennen kaikkea Luzien vanhemmat tuntuvat olevan täysin muissa maailmoissa. Onko värikkäisiin tuoksupulloihin kätketty maagisia voimia? Kenen apteekkihuone on ollut? Ja olisiko ollut parempi, että Luzie ja Mats eivät olisi koskaan löytäneet sitä? Mutta nyt on myöhäistä, sillä seikkailu on jo alkanut…

Aurinko Kustannus 2024

Dav Pilkey: Koiramies ja mumiseva mamma

Huippusuosittu Koiramies kohtaa tähän asti suurimman haasteensa.

Roistot ja poldet jatkavat hulvattomia seikkailujaan sarjan kymmenennessä osassa!

Koiramiestä koetellaan nyt toden teolla, ja Petekin joutuu kohtaamaan kirjavan menneisyytensä Sara Hatuttoman haastattelussa. Samaan aikaan uusia roistoja valuu kaupunkiin ja maailma on jälleen kerran pelastettava – pystyykö Koiramies kavereineen kääntämään vaikeudet voitoksi? Ja voiko rakkaus olla vastaus kaikkeen?

Dav Pilkeyn mainio Koiramies-sarja vetoaa kaikenikäisiin lukijoihin paitsi huumorillaan myös suvaitsevaisuuden, ystävyyden ja luovuuden teemoillaan.

Karen M. McManus: Yksi meistä on palannut

Kolmas ja viimeinen piinaava YA-trilleri Yksi meistä -sarjassa

Bayview’n murhien ensimmäinen uhri Simon oli oikeassa yhdestä asiasta: salaisuudet paljastuvat aina lopulta. Menestyskirjailija palaa ensimmäisen kirjansa maisemiin ja henkilöhahmoihin.

Kaikki alkoi siitä, kun Simon kuoli jälki-istunnossa ja Bronwyn, Nate, Addy ja Cooper joutuivat todistamaan syyttömyytensä. Seuraavana vuonna kostonhimoinen jäljittelijä iski uusiin uhreihin.

Ja nyt kaikki alkaa alusta.