Hyppää sisältöön

Logon suunnittelukilpailu 2024

Valkeakosken nuorisotoimisto järjestää avoimen suunnittelukilpailun, jonka tehtävänä on tuottaa mopotapahtumalle oma logo. Kilpailu on suunnattu alle 29-vuotiaille nuorille.

Suunniteltu logo toimii visuaalisena tunnisteena, imagon luojana ja tunnistettavana asiana. Sitä käytetään erityisesti mopotapahtumassa ja tähän liittyvässä markkinoinnissa, nuorisotoimen verkkosivuilla, somepalveluissa ja muissa mainoksissa.

Logon tekniset ja sisällölliset vaatimukset

Suunniteltavan logon tulee sisältää seuraavat asiat:

  • Mopotapahtuman nimi: Koskin Mopomiitti
  • Vuosiluku 2024

Toimita kilpailuun osallistuva työ joko valkoiselle paperille tehtynä (A4-paperikoko) paperiversiona nuorisotoimistoon (Kanavanranta 3B) tai sähköisenä versiona (tallennettuna jpeg tai pdf -muotoon) sähköpostitse osoitteeseen taru.virolainen(at)valkeakoski.fi.

Suunniteltavaan työhön on sisällytettävä kilpailutyön nimi, joka toimii myös tekijän nimimerkkinä.

Lähetettävän työn lisäksi toimita kilpailutyön lisäksi omat yhteystietosi (nimi, puhelinnumero, sähköposti) nuorisotoimistoon, jotta voimme olla sinuun yhteydessä mikäli kilpailuun osallistunut työsi on voittajatyö.

Aikataulu

Kilpailuaika on 20.3.-30.4.2024

Kilpailun voittanut logosuunnitelma julkaistaan nuorisotoimen verkkosivuilla sekä somessa @nuortenkoski.

Voittajatyön valinta

Nuorisotoimen henkilökunta valitsee määräaikaan saapuneista töistä voittajatyön ja on tämän jälkeen yhteydessä voittajatyön tekijään.

Palkinto

Voittaja saa lahjakortin, nuorisotoimen kunniamaininnan sekä suunnittelemansa logon painetussa muodossa.