Hyppää sisältöön

Kohti sinulle tärkeää- pienryhmä alkaa syyskuussa!

Etsitkö elämän suuntaa? Tarvitsetko tukea stressin hallintaan? Haastaako sinua mielialapulmat tai jännittäminen?

Kohti sinulle tärkeää -ryhmä on tarkoitettu 18-29-vuotiaille nuorille aikuisille. Ryhmä kokoontuu viikottain ja yhteensä kuusi kertaa Nuorisokeskus Pultissa. Ryhmä alkaa ke 21.9. klo 14-16. Lähde mukaan!

Pääset harjoittelemaan hyvinvointia tukevia taitoja niin ryhmän aikana kuin tapaamisten välissä. Taustalla on ajatus siitä, että uusia taitoja ei opi vain kirjoista lukemalla vaan harjoittelemalla ja kokeilemalla omassa elämässä.

Ryhmä sopii sulle, jos sua haastaa esim. jännittäminen, mielialan lasku, stressi, itsetuntopulmat, murehtiminen tai jos etsit elämän suuntaa!

Ryhmän aikana pääset selkiyttämään sitä, mikä sinulle on elämässä tärkeää (arvot), harjoittelet pysähtymistä tähän hetkeen (tietoinen läsnäolo) ja opit huomaamaan, mitkä valinnat vievät kohti tärkeitä asioita ja mitkä poispäin niistä. Valmennuksen aikana opit myös luomaan pieniä tavoitteita kohti itselle tärkeitä asioita sekä ottamaan konkreettisia askeleita niitä kohti. Pääset myös harjoittelemaan myötätuntoista suhtautumista itseä kohtaan! 🙂

Ilmoittaudu tai kysy lisää: Etsivä nuorisotyöntekijä Kirsi Salo p. 040 335 6824 tai Sosiaaliohjaaja Minna Kamppari p. 040 335 7381

Lisää ryhmän sisällöistä löydät Ohjaamovalkeakoski – instagram tilin kohokohdasta “kohti tärkeää”.