Hyppää sisältöön

Kesäleirit Päivölässä

Pidämme kesäleirit Päivölässä alkuperäisen suunnitelman mukaisesti yöleireinä. Kaikille leirille mukaan mahtuneille on lähetetty 25.5. leirikirje huoltajan sähköpostiin.

Kesän parhaat leirit tarjoillaan heti kesäloman alussa! Tule nauttimaan leiripäivistä Päivölään. Nelipäiväiset lasten kesäleirit 3.-4.-luokkalaisille ja 5.-6.-luokkalaisille.

Leirien ajankohdat ja ikäryhmät:

  • 3.-4.-luokan päättäville lapsille ti 7.– pe 10.6.2022
  • 5.-6.-luokan päättäville lapsille ma 13.– to 16.6.2022

Ilmoittautumisaika:
Leiri-ilmoittautuminen on ollut mahdollista perua ilman kuluja 16.5. mennessä. Tämän jälkeen leirimaksu palautetaan ainoastaan sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan tai leirin peruuntuessa koronarajoitusten takia.

Leirin hinta:
Leiri maksaa 90 euroa/leiriläinen (20 e sisaralennus) ja hinta sisältää ruuan, majoituksen, kuljetukset, vakuutuksen ja ohjatun ohjelman materiaaleineen.

Yleistä tietoa ilmoittautumisesta ja leireistä:
Leireistä vastaa nuorisonohjaaja Johanna Mielonen. Lisäksi leirillä on muita ohjaajia. Ruuasta vastaa Päivölä. Leiriläisen huoltajalle lähetetään lasku ja sähköpostilla leirikirje, jossa on tarkemmat tiedot tarvittavista varusteista, lähtö- ja paluuajoista jne. Kirje lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä.