Hyppää sisältöön

Ehdota Valkeakosken vapaaehtoinen 2020

Valkeakoskella valitaan nyt toista kertaa Valkeakosken vapaaehtoinen.

Vuoden 2020 keväällä moni tuttu ja tärkeä vapaaehtoistoiminta jäi tauolle. Poikkeustilanteessa kuitenkin kehitettiin uusia ja luovia tapoja osallistua vapaaehtoistoimintaan ja uusi tilanne innosti mukaan uusia vapaaehtoisia. Tänä vuonna on siis erityisen tärkeää etsiä Valkeakosken vapaaehtoista 2020. Valinnalla on tavoitteena nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä Valkeakoskella ja tehdä eri toimijoiden tärkeää vapaaehtoistoimintaa tunnetuksi.

Valkeakosken vapaaehtoinen voi olla pitkän linjan vapaaehtoistoimija tai uusi tulokas, yleishyödyllinen yhdistys, vapaamuotoinen yhteisö tai vapaaehtoistyön teko. Valkeakosken vapaaehtoiseksi ei voi kuitenkaan valita henkilöä tai yhteisöä, joka saa hyväntekeväisyystyöstään myös rahallista korvausta (esim. vapaaehtoistyötä tarjoavan järjestön työntekijä).

Ehdotuksia voi jättää ajalla 27.10. – 20.11.2020. Valkeakosken vapaaehtoisen valitsee vapaaehtoistoiminnan kehittämisen Valikkoryhmä ja valinta julkaistaan 3.12.2020.

Ehdotuksia voit jättää nettilomakkeen kautta: Nettilomakkeeseen. Lomakkeita on palautettavissa myös kirjastossa sekä Lähitorilla.