Hyppää sisältöön

Bittiliiga syksy 2021

Valkeakosken nuorisotoimi tekee yhteistyötä Bittiliigan kanssa. Bittiliiga on maksutonta pelitoimintaa 13-29-vuotiaille nuorille ja se toteutetaan yhteistyössä kunnallisten nuorisopalveluiden ja muiden toimijoiden kanssa. Liigan tarjoaa voittoa tavoittelematon Bittiliiga ry. Bittiliigaa toteutetaan Aluehallintoviraston tuella.

Syksyn aikataulu

15.8.-5.9. Kähinät

8.9.-3.10. Bittiliiga S5 -turnaus

Höntsäpelit 15.9.2021 alkaen

Akatemia 15.9.-3.10.2021

Lisätietoa Bittiliigan Season 5: https://www.bittiliiga.fi/s5

Bittiliiga akatemia

Kenelle Bittiliiga on tarkoitettu?

Bittiliigan toiminta on suunnattu 13-29-vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita digitaalisesta pelaamisesta esimerkiksi CS:GOn (Counter-Strike: Global Offensive), Valorantin tai vaikkapa LoLlin (League of Legends) merkeissä.

Monet näistä pelattavista peleistä ovat K16-pelejä, joten alle 16-vuotiailta pelaajilta pyydetään rekisteröitymisen yhteydessä huoltajan lupa.

Bittiliigan akatemiatoiminnassa olleen nuoren, Sasonin, sekä hänen äitinsä tarinan voi käydä katsomassa Youtubesta.

Lisätietoja aiheeseen liittyen voi käydä lukemassa Bittiliigan verkkosivuilta osoitteesta https://www.bittiliiga.fi/infot

Miten toimintaan pääsee mukaan?

👾 Täytä rekisteröintilomake osoitteessa pelaa.bittiliiga.fi ja vahvista tilisi tekstiviestivarmenteen avulla.

👾 Rekisteröinnin jälkeen pääsee luomaan oman joukkueen tai osallistumaan Bittiliigan höntsäpeleihin liigan Discord-serverillä. Bittiliigan Discordissa on mahdollista kohdata muita nuoria ja nuorisotyöntekijöitä sekä osallistua yleiseen keskusteluun, seurata liigan tiedotusta ja vaikuttaa kohdennetuilla pelikanavilla