A.T.E. Extreme 10.5.2019

Kaupunkiseikkailu odottaa..

Kaupunkimme nuorisopalvelujen ennaltaehkäisevä ja päihteetöntä elämäntapaa korostava työmuoto A.T.E. järjestää kahdeksannen kerran

Extreme –tapahtuman perjantaina 10. toukokuuta klo 11.30-16.

Lyhenne tulee sanoista Aktia Todelliseen Elämään ja tarkoittaa todellista toimintaa ja kokemuksia ilman päihteitä. Jonka tavoitteita ovat mm:

  • Luokkayhteisön tukeminen ja hengen kohottaminen sekä ryhmätyötaidot
  • Mahdollisuus oppimiseen yhteisen tekemisen ja kokemisen kautta
  • Näyttää, että extremen ei tarvitse aina olla vaarallista vaan äärimmäinen kokemus voi löytyä myös muunlaisista yllättävistä yhteyksistä, SELVINPÄIN.
  •  Pitää hauskaa yhdessä, tietenkin!

Extreme käydään rastiradalla kaupunkialueella. Jotkut rasteista koettelevat voimaa, toiset älykkyyttä ja toiset ketteryyttä, mutta kaikilla rasteilla arvioidaan yhteistyötä, yhteishenkeä ja taitoa pitää hauskaa oman luokan kanssa. Rasteista saa pisteitä eri osa-alueilta ja parhaan pistemäärän saanut luokka on voittaja.

Jokainen oppilas osallistuu rasteihin, luokan kulkiessa koko ajan yhdessä opettajan kanssa! Voittajaluokka tietenkin palkitaan atemaisin palkinnoin sekä maineella ja kunnialla! Tapahtumasta vastaa nuorisotoimiston työtiimi.

 

NÄIN HAETTE MUKAAN EXTREMEEN

Toimittakaa liitteenä oleva lomake perjantaihin 5.4. mennessä nuorisotoimistoon (Kanavaranta 3B) sisäisessä postissa, huomioikaa että posti voi kulkea useita päiviä!!! Tai sähköpostitse johanna.mielonen@valkeakoski.fi .

Hakemusten perusteella valitaan 10 joukkuetta. Lisäksi luokka voi lomakkeen liitteeksi tehdä valokuvia, videoita, tekstejä, piirustuksia yms. saadakseen itsensä paremmin esille. Valituille luokille ilmoitetaan pe 26.4. mennessä ja annetaan lisäinfoa tapahtumasta.

Hakekaahan mukaan ikimuistoiseen päivään!

Lisätietoja Nuorisonohjaaja:

Johanna Mielonen
p. 040 335 6825 
johanna.mielonen@valkeakoski.fi

 

Lataa lomake tästä