Hyppää sisältöön

Valkeakosken kesätyöpaikat nuorille

Valkeakosken kaupunki tulee tarjoamaan kesätyömahdollisuuksia kesällä 2022 kaupungin eri hallintokuntien työtehtävissä. Haku kesätyöpaikkoihin ajalla 16.2.-16.3.2022 toteutetaan Kuntarekryn kautta. Kesätyöseteleitä on haussa edellisten vuosien tapaan 30 kpl ja ne ovat sähköisesti haettavissa 16.2.2022 alkaen.

Lisätietoja ja linkkejä Valkeakosken kaupungin ja muiden työnantajien tarjoamista kesätyöpaikoista osoitteesta:
https://www.valkeakoski.fi/elinkeino-ja-tyollisyys/kaupunki-tyonantajana/kesatyot/ (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Haluatko tulla nuorisotoimen kesäleireille töihin?

Nuorisotoimessa on haettavana 4 kesäleiriohjaajan paikkaa ajalle 6.6.-26.6.2022. Nuoret leiriohjaajat toimivat nuorisonohjaajien apuna lasten kesäleireillä kesäkuussa Päivölässä. Mikäli olet valkeakoskelainen, vuonna 2022 16 vuotta täyttävä tai sitä vanhempi, voit hakea.

Leiriohjaaja on sosiaalinen, ulospäinsuuntautunut, oma-aloitteinen, luova ja hieman erähenkinen sekä tykkää toimia lasten kanssa.

Leirejä on kaksi heti kesäkuun alussa ja ne kestävät 4 päivää. Toinen leiri on 3.-4.-luokkalaisille, toinen 5.-6.-luokkalaisille. Lisäksi työaikaasi kuuluu kaksi leirikokousta ja perehdytys toukokuussa.

Leireillä voit suunnitella monenlaista toimintaa lapsille.

Teet töitä yhdessä nuorisonohjaajien ja muiden työkavereiden kanssa.

Kesätyöetuihin kuuluu kuljetus leirille, yöpyminen leirillä sekä ruoka.

Saat mahtavan työkokemuksen, jota voit hyödyntää myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Käy katsomassa vielä kuntarekrystä tarkemmat tiedot ja hae meille kesätöihin! https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kesatyontekija-kesaleirityontekija-412318-1/ (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Hakuaika päättyy 16.3.2022 klo 18.