Vaateri

Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän Vaateri – nuorten työpaja tarjoaa maksutonta toimintaa eteläpirkanmaalaisille alle 29-vuotiaille nuorille, jotka etsivät polkuja koulutukseen. Vaaterissa toiminta on monipuolista, sisältäen yleissivistäviä opintoja, liikuntaa, ruoanlaittoa, kädentaitoja ja monenlaista muuta hyödyllistä tekemistä. Mediapajan toimintaan voi osallistua opetellen kuvankäsittelyä, valokuvausta ja vaikkapa lyhytelokuvan tekemistä.

Työttömänä työnhakijana olevat nuoret voivat tulla Vaateriin työkokeiluun tai kuntouttavaan työtoimintaan, jolloin voi saada rahallista tukea Vaateriin osallistumisesta. VAAO:n opiskelijat, joilla opinnot ovat syystä tai toisesta vaarassa keskeytyä, voivat myös tulla Vaateriin etsimään suuntaa tulevaisuudelleen.

Oli sitten kyseessä peruskoulun jälkeinen alavalinta, väärän alavalinnan vuoksi keskeytynyt koulutus tai vaikkapa aiemmin keskeytyneen koulutuksen loppuun suorittaminen tai uudelleenkoulutus – voi  Vaateriin tulla etsimään uusia polkuja eteenpäin.

Miten pääset mukaan?

Vaateri -nuorten työpajan uusi ryhmä starttaa ma 2.9.2019. Ryhmässä on tilaa, joten ota rohkeasti yhteyttä!
Yhteydenotot ja tiedustelut 12.8.2019 alkaen: mirkka.nummela@vaao.fi tai  044 706 1044
 

Kuvia

Yhteystiedot

044 706 1103 Janne Kulosaari

044 706 1044 Mirkka Nummela

sähköpostit: etunimi.sukunimi@vaao.fi

Vaateri www sivut