Vaateri

Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän Vaateri – nuorten työpaja tarjoaa maksutonta toimintaa eteläpirkanmaalaisille alle 29-vuotiaille nuorille, jotka etsivät polkuja koulutukseen. Vaaterissa toiminta on monipuolista, sisältäen yleissivistäviä opintoja, liikuntaa, ruoanlaittoa, kädentaitoja ja monenlaista muuta hyödyllistä tekemistä. Mediapajan toimintaan voi osallistua opetellen kuvankäsittelyä, valokuvausta ja vaikkapa lyhytelokuvan tekemistä.

Työttömänä työnhakijana olevat nuoret voivat tulla Vaateriin työkokeiluun tai kuntouttavaan työtoimintaan, jolloin voi saada rahallista tukea Vaateriin osallistumisesta. VAAO:n opiskelijat, joilla opinnot ovat syystä tai toisesta vaarassa keskeytyä, voivat myös tulla Vaateriin etsimään suuntaa tulevaisuudelleen.

Oli sitten kyseessä peruskoulun jälkeinen alavalinta, väärän alavalinnan vuoksi keskeytynyt koulutus tai vaikkapa aiemmin keskeytyneen koulutuksen loppuun suorittaminen tai uudelleenkoulutus – voi  Vaateriin tulla etsimään uusia polkuja eteenpäin.

Miten pääset mukaan?

Vaaterista lisätietoja saat soittamalla Mirkka Nummela 044 706 1044, tai sähköpostitse mirkka.nummela@vaao.fi

 
 

Kuvia

Yhteystiedot

044 706 1103 Janne Kulosaari

044 706 1044 Mirkka Nummela

044 706 1224 Karoliina Karppelin

sähköpostit: etunimi.sukunimi@vaao.fi

Vaateri www sivut