Hyppää sisältöön

Tyttöjen tila syksy 2021

Tyttöjen tila -toiminta käynnistyy keskiviikkona 1.9.2021 Nuorisokeskus Pultin yläkerrassa, pajassa.

Tyttöjen tila -toiminta on suunnattu 10-14-vuotiaille tytöille. Toiminta-aika on keskiviikkoisin klo 14.30-16.

Toimintaa järjestetään yhteistyössä Sääksmäen seurakunnan sekä Valkeakosken kaupungin kirjaston kanssa.

Tyttöjen tila syksy 2021

Ennakkoilmoittautuminen toimintaan

Tyttöjen tilaan pääsee ilmoittautumalla erikseen Tyttöjen tilan WhatsApp-ryhmässä. Mikäli et ole vielä ryhmässä ja haluaisit osallistua toimintaan, ota yhteyttä nuorisonohjaaja Taru Virolaiseen 040 335 6829.

Tyttöjen tila -toimintaan pääsee vain ennakkoon ilmoittautumalla ilmoittautumisjärjestyksen mukaan. Osallistujia toimintakerralle otetaan toistaiseksi 10 nuorta.

Mitä Tyttöjen tilassa tehdään?

Tyttöjen tilassa tehdään monenlaisia asioita: sinun on mahdollista vaikuttaa toimintakertojen sisältöön kertomalla toiveistasi ohjaajille! Olemme Tyttöjen tilassa esimerkiksi askarrelleet, tutustuneet nuorisotoimen mediakalustoon (kuvanneet, videoineet ja pelanneet) sekä olemme myös leiponeet – ja tässä on vain pieni osa siitä, mitä olemme toimintakertojen aikana tehneet!

Nuorisotoimen klubikortti

Toivoisimme, että nuorisotoimen järjestämiin toimintoihin (nuorisotilaillat, pienryhmät) aktiivisesti osallistuvat nuoret hankkisivat nuorisotoimen klubikortin. Klubikortti on kertamaksullinen kortti, joka on voimassa siihen asti kun nuori täyttää 18 vuotta. Kortin hinta on 2 euroa.

Lisätietoja klubikortista täältä: https://nuortenkoski.fi/osallistu/klubikortti/