Hyppää sisältöön

Tyttöjen tila kevät 2022

Tyttöjen tila -toiminta on käynnistynyt keskiviikkona 12.1.2022 Nuorisokeskus Pultin yläkerrassa, pajassa.

Tyttöjen tila -toiminta on suunnattu 10-14-vuotiaille tytöille ja se on osallistujille maksutonta. Toiminta-aika on keskiviikkoisin klo 14.30-16.

Toimintaa järjestetään yhteistyössä Sääksmäen seurakunnan ja Valkeakosken kaupungin kirjaston kanssa.

Ennakkoilmoittautuminen toimintaan

Tyttöjen tilaan pääsee ilmoittautumalla erikseen Tyttöjen tilan WhatsApp-ryhmässä. Mikäli et ole vielä ryhmässä ja haluaisit osallistua toimintaan, ota yhteyttä nuorisonohjaaja Taru Virolaiseen 040 335 6829.

Tyttöjen tila -toimintaan pääsee vain ennakkoon ilmoittautumalla ilmoittautumisjärjestyksen mukaan. Osallistujia toimintakerralle otetaan korkeintaan 20 nuorta.

Mitä Tyttöjen tilassa tehdään?

Kerro toiveistasi ohjaajille! Olemme nuorten toiveiden mukaisesti rakentaneet kevään toimintakertojen rakennetta. Olemme aikaisemmin Tyttöjen tilassa esimerkiksi askarrelleet, tutustuneet nuorisotoimen mediakalustoon (kuvanneet, videoineet ja pelanneet) sekä olemme myös leiponeet – ja tässä vain pieni osa siitä, mitä olemme toimintakertojen aikana tehneet!

Nuorisotoimen klubikortti

Toivoisimme, että nuorisotoimen järjestämiin toimintoihin (nuorisotilaillat, pienryhmät) aktiivisesti osallistuvat nuoret hankkisivat nuorisotoimen klubikortin. Klubikortti on kertamaksullinen kortti, joka on voimassa siihen asti kun nuori täyttää 18 vuotta. Kortin hinta on 2 euroa.

Lisätietoja klubikortista täältä: https://nuortenkoski.fi/osallistu/klubikortti/