Hyppää sisältöön

Tyttöjen tila syksy 2022

Tyttöjen tila -toiminta käynnistyy keskiviikkona 7.9.2022 Nuorisotila Tyrmässä, Roukontie 24.

Tyttöjen tila -toiminta on suunnattu 10-14-vuotiaille tytöille ja se on osallistujille maksutonta. Tapaamme keskiviikkoisin klo 15-17.

Toimintaa järjestetään yhteistyössä Sääksmäen seurakunnan ja Valkeakosken kaupungin kirjaston kanssa.

Ennakkoilmoittautuminen toimintaan

Tyttöjen tilaan pääsee ilmoittautumalla erikseen Tyttöjen tilan WhatsApp-ryhmässä. Mikäli et ole vielä ryhmässä ja haluaisit osallistua toimintaan, ota yhteyttä nuorisonohjaajan sijaiseen Tanja Belaiciin 040 335 6829.

Tyttöjen tila -toimintaan pääsee vain ennakkoon ilmoittautumalla ilmoittautumisjärjestyksen mukaan. Osallistujia toimintakerralle otetaan korkeintaan 20 nuorta. Ilmoittautuminen tapahtuu tiistain ja keskiviikon aikana.

Mitä Tyttöjen tilassa tehdään?

Kerro toiveistasi ohjaajille! Olemme aikaisemmin Tyttöjen tilassa esimerkiksi askarrelleet, tutustuneet nuorisotoimen mediakalustoon (kuvanneet, videoineet ja pelanneet) sekä leiponeet – ja tässä vain pieni osa siitä, mitä olemme tapaamisissa tehneet!

Nuorisotoimen klubikortti

Toivoisimme, että nuorisotoimen järjestämiin toimintoihin (nuorisotilaillat, pienryhmät) aktiivisesti osallistuvat nuoret hankkisivat nuorisotoimen klubikortin. Klubikortti on kertamaksullinen kortti, joka on voimassa siihen asti kun nuori täyttää 18 vuotta. Kortin hinta on 2 euroa.

Lisätietoja klubikortista täältä: https://nuortenkoski.fi/osallistu/klubikortti/