Tiedote Valkeakosken kaupungin kesätöistä

Tiedote

Valkeakosken kaupungin kesätyöhaku tuotti ajalla 9.-22.3.2020 yhteensä 217 kesätyöhakemusta. Kaikki hakemukset käytiin läpi ja ne lajiteltiin nuoren toiveiden mukaan. Hakijoille ilmoitettiin rekrytoinnin jäädyttämisestä koronan vuoksi ja hakemukset jäivät odottamaan tilanteen selkiintymistä.

Kaupungin johtoryhmä käsitteli kesätyöasiaa kokouksessaan 27.4.2020 ja linjasi, että” Kunta-alan tutustu työelämään ja tienaa”– harjoittelu ohjelmaan perustuen voidaan kesätyötä tarjota koronatilanne ja mahdolliset lomautukset huomioiden niille nuorille, joilla ei ole aikaisempaa työkokemusta kaupungin palveluksessa.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että hakijoita voidaan ottaa kesätyöjaksolle siivouspalveluihin, puistotoimeen sekä geriatriselle osastolle. Muilta osin pyyntöjä rekrytoinnin avaamisesta voi vielä tulla touko-kesäkuussa.

Lisäksi kaupungin kesätyösetelit, joilla 15–18 vuotias nuori voi palkata itsensä yritykseen tai yhdistykseen, ovat olleet yksi vaihtoehto nuorelle. 8.5.2020 mennessä niitä on myönnetty 24 kpl, joten vielä 6 on jaossa.

Kaikille hakijoille on tiedotettu, että rekrytointia on voitu osittain jatkaa. Korona siis valitettavasti sekoitti kovasti rekrytoinnin, mutta onneksi nyt lähes puolet 180 tarjolla olleesta tilaisuudesta voi toteutua!

8.5.2020

Valkeakosken kaupunki, Työllisyyspalvelut

Lisätietoja Valkeakosken kaupungin kesätöistä sekä haettavasta kesätyösetelistä lomakkeineen löytyy Valkeakosken kaupungin sivuilta (Linkki avautuu Valkeakosken kaupungin Työllistämispalvelut -sivuille)