Suksi kuuseen, nuorten talvitapahtuma

Suksi kuuseen, nuorten talvitapahtuma

Suksi Kuuseen oli tapahtuma, joka järjestettiin korkeakankaalla lauantaina 4.2.2017 kello 16-20. Tapahtuma oli Valkeakosken Nuorisotoimen järjestämä ja siellä oli mm. Laskettelurinteen pienkisoja, frisbeegolfausta pimeässä, tandemhiihtoa, hankifutista, lumiveistoskisa, musiikkia, rinnelaskijoiden tarkkuuslaskukisa ja muuta.

Ihmisiä paikalla kävi n. 350, ja tunnelma oli loistava. Moni piti tapahtumaa hyvin onnistuneena ja koki, että olisi kiva, että vastaavaa järjestettäisiin jatkossakin.

”Tää tapahtuma oli varmaa Nuorisotoimen paras tapahtuma aikoihin. Nuorisotoimi sais järjestää tälläsii jatkossakin”, eräs nuori toteaa paikan päällä.

Yhteistyökumppaneita Suksi kuuseen -tapahtumassa oli Pelastakaa lapset ry, Valkeakosken retkeilijät ry, Ski & Cafe Korkeakangas, Valkeakosken rinnelaskijat, Valkeakoski Disc Golf ja Sääksmäen Seurakunta.

Suksi kuuseen-tapahtuman jälkeen teimme tapahtumaan osallistuneiden kanssa valomaalauksen. Kaikki halukkaat laskijat saivat siis mennä taskulampun kanssa rinteen päälle ja rinnevalaistuksen sammuttua kaikki laskivat yhtäaikaa alas.

Teknisesti ottaen tämä valomaalaus onnistui siis näin:
Kameran manuaalisista kuvausasetuksista valotusaika laitettiin mahdollisimman pitkäksi, aukon koko mahdollisimman suureksi ja ISO-herkkyys mahdollisimman pieneksi.

Lopputuloksena saatiin seuraavanlainen kuva: