Rekry: Haemme nuorisonohjaajaa!

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen 18.11.2019 alkaen.

Valkeakosken kaupunki kehittää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia verkostomaisella työotteella, jota koordinoi kuukausittain kokoontuva Perhekeskuspalveluiden ohjausryhmä. Nuorisopalvelut on mukana tässä ohjausryhmässä. Olemme muutenkin juuri nyt vahvassa kehitysvaiheessa, jonka aikana selkiytetään ja vahvistetaan palveluprosesseja sekä sisäisten että ulkoisten toimijoiden kanssa. Vahva tahtotilamme on edelleen parantaa valkeakoskilaisten lasten ja nuorten hyvinvointia.

Haettavan nuorisonohjaajan tehtäviin kuuluu mm. avoin nuorisotila- ja tapahtumatyö, ryhmien ja osallisuustoiminnan ohjaus, leirityö ja nuorisotyö koulussa sekä digitaalisessa toimintaympäristössä. Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä jalkautumista nuorten eri ympäristöihin.

Haemme nuorisonohjaajaa, jolla on vahva ammatillinen työote, hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot, sekä kasvatuksellista kykyä kohdata ja ohjata nuoria.

Tehtävä täytetään 18.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.

Hakuaika päättyy 27.10.2019. Hakemus, johon on liitetty ansioluettelo (cv) ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi (työavain 253007) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä nuorisonohjaaja).

Työpaikkahaastattelut aloitetaan 31.10. ja 1.11.2019.

Lisätietoja antaa 11.10. asti sekä 22.-25.10. välisenä aikana nuorisotoimenjohtaja Anne Kurikka, puh. 040 335 6820

Koulutus- ja hyvinvointikeskus