Hyppää sisältöön

Nuorisotoimen syksy 2023

Valkeakosken nuorisotoimi on palannut kesätauolta takaisin nuorisotoimistoon ja toiminta on pyörähtänyt käyntiin. Nuorisotoimen syksy on täynnä monenlaista toimintaa ja hyviä kohtaamisia. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Etkö tiedä, ketä sinua on täällä vastassa? Käy kurkkaamassa henkilökuntamme sivu (linkki avautuu uuteen selainikkunaan), niin naamat ovat tutut jo etukäteen! Henkilökuntasivun kautta löydät kuvien lisäksi myös tarkemmat yhteystietomme ja palautelomakkeen. Pyrimme vastaamaan palautteeseen mahdollisimman pian.

Tapahtumakalenteri

Valkeakosken nuorisotoimen esite nuorisotilojen aukioloista ja henkilökunnasta syksyllä 2023
Nuorisotoimen nuorisotilojen aukioloajat
Valkeakosken nuorisotoimen esite nuorisotilojen aukioloista ja henkilökunnasta syksyllä 2023
Nuorisotoimen työmuodot, etsivä nuorisotyö sekä ohjaamo

Nuorisotilat avautuvat

Nuorisokeskus Pultti ja Nuorisotila Tyrmä avaavat ovensa viikolla 36. Nuorten illoissa ja nuorisotiloilla on aina paikalla vähintään kaksi ohjaajaa.

Nuorisotila Tyrmän syksyn ensimmäinen tilailta on tiistaina 5.9. klo 16-20 (Roukontie 24, 37630 Valkeakoski). Tyrmä on auki tiistaisin klo 16-20 ja perjantaisin klo 16-22.

Nuorisokeskus Pultin syksyn ensimmäinen tilailta on torstaina 7.9. klo 16-20 (Kanavanranta 3B, 37600 Valkeakoski). Pultti on auki torstaisin klo 16-20 ja lauantaisin klo 16-22.

Nuorisotiloilla on käytössä klubikortti. Klubikortti on tarkoitettu 10-17-vuotiaille nuorille ja kortin hankkineet ovat sitoutuneet noudattamaan nuorisotilojen sääntöjä. Klubikortti oikeuttaa nuoren käyttämään nuorisotilan laitteita ja pelaamaan erilaisia pelejä. Klubikortista ja eduista lisää Klubikortti-sivulla (linkki avautuu samaan selainikkunaan).

K17-toiminta

K17-toiminta käynnistyy Pultissa keskiviikkona 13.9. klo 16-19 (Kanavanranta 3B, 37600 Valkeakoski). Toiminta on suunnattu yli 17-vuotiaille nuorille.

Avoin Ohjaamo Nuorisokeskus Pultissa

Ohjaamon ovet ovat avoinna keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12-16. Ohjaamon puhelin, sähköposti ja somet päivystävät myös muina arkipäivinä. Ohjaamon väen tapaat myös PopUp pisteillä Valkeakosken ammattiopistolla ja Tietotien Lukiolla.