Järjestä marraskuussa nuorten kulttuuria Pirkanmaalla

Järjestä toimintaa 13-17-vuotiaille?

Tapahtuma voi olla missä tahansa Pirkanmaata ja suunnattu 13-17-vuotiaille nuorille. Tapahtuma voi olla kertaluonteinen tai toistuva. Kutsu ilmoittamaan tapahtuma

Teemaksi sopii kaikenlainen kulttuuri taiteesta peleihin ja ruokakulttuuriin. Vinkkejä mallista:
 Malli 

Tapahtumat pääsevät kulttour.fi sivuille. Tapahtumista kootaan myös painettu esite, johon voit saada tapahtumasi ilmoittamalla sen 16.9.2019 mennessä annina.airola@valkeakoski.fi . Lisätietoja puhelimitse 0403356822 (huom nuorisonohjaajan epäsäännölliset työajat).

Sähköiseen mainontaan instagram ym pääsevät myöhemminkin ilmoitetut tapahtumat.

Flashmob haaste 11.11.2019 klo11

Pirkanmaan seutukunnan kulttuurisennuorisotyön tiimi haastaa kaikki Pirkanmaan alueen koulut ja muut nuorten tilat mukaan flashmob-haasteeseen!

Ohjeet osallistumiseen:
Aihe: Ilmasto
Ajankohta toteutukselle: ma 11.11.2019 klo11

Toteutus: Nuoret suunnittelevat itse tai ohjaajan kanssa sisällön toteutettavaksi kouluun/muuhun nuorten tilaan.

Kaikki toteuttavat Flashmobin maanantaina 11.11.2019 klo11. Tämä dokumentoidaan ja jaetaan someen (hastagit #ilmasto #muntulevaisuus #kulttour2019 #nuortenkulttuuria). Nuoret voivat olla esim. tukioppilaita, oppilaskuntalaisia, yhteiskuntaopin/maantiedon tms kurssin oppilaita, nuorisovaltuuston jäseniä jne. mukana voi olla myös aikuisia, kunhan nuoret ovat pääosassa.

Sisältö: Luovuudelle on nyt tilaa, kunhan toteutus ja sisältö ovat hyvän maun mukaisia. Flashmob voi olla esim. pysähtynyt kuva, esitetty kohtaus koulun tiloissa (esim. ruokalassa tms.), Pienimuotoisellakin toteutuksella ja porukalla pystyy hyvin haasteeseen osallistumaan.

Video/kuva jaetaan somessa hastageilla: #ilmasto #muntulevaisuus #kulttour2019 #nuortenkulttuuria