Kuvataide- ja käsityökoulu Emil

Tarjoaa 13 – 18-vuotiaille nuorille monipuolista kuva- ja käsityötaiteen tekemistä työpajoissa, jotka ovat piirustus-maalaus, mediataide, käsityö ja kolmiulotteinen kuvailmaisu.

Kuvataide- ja käsityökoulu Emil on visuaalisten taiteiden oppilaitos, johon voi tulla oppilaaksi jo 6-vuotiaana ja jatkaa opintoja aina 18-vuotiaaksi asti. Opetuksessa korostuu elämyksellisyys, laaja- alaisuus, itseilmaisu ja luova ilmapiiri. Opiskelu avaa monipuolisen, innostavan ja haasteellisen tien kuvataiteen ja käsityön maailmaan. Valita voit joko kuvataiteen tai käsityön suuntautumisvaihtoehdon  –  tai molemmat.

  • Piirustus-maalaus-työpajassa tehdään kuvia piirustuksen, maalauksen ja grafiikan eri tekniikoilla.
  • Mediataiteen työpajassa tehdään kuvia animaation, videon ja valokuvauksen eri tekniikoilla.
  • Käsityön työpajassa on mahdollisuus suunnitella ja valmistaa esineitä, tekstiiliä ja vaatetusta sekä rakentaa ympäristöä.
  • Kolmiulotteisen kuvailmaisun työpajassa tutustutaan kuvanveistoon sekä ympäristötaiteeseen, arkkitehtuurin ja muotoiluun.

Miten oppilaaksi päästään?

Uusien oppilaiden haku on aina toukokuussa ja ilmoittautumisohjeet löytyvät koulun nettisivuilta osoitteesta www.valkeakoski.fi/emil. Vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella koulun toimistosta myös muuna ajankohtana.

Ota yhteyttä:

Rehtori
Johanna Kivioja
p. 040 335 7063

Opistosihteeri
Tuula Koskinen
p. 040 335 7031

Sähköposti

www-sivut

Seuraa meitä facebookissa

 

Text box item sample content