A.T.E. Super 2017

A.T.E. Super

Lauantaina 2.12. Nuorisokeskus Pultissa

A.T.E. Super on taas pian täällä! Tämän vuoden A.T.E. Superissa on mahdollista tavata tubettaja Deata sekä kuulla ja kokea valkeakoskelainen bändi Bloody Falls.
A.T.E. Super on perinteisesti ollut nuorisotoimen pikkujoulutapahtuma, joten odotettavissa on joulutunnelmaa – kannattaa siis ottaa kotoaan oma tonttulakki matkaan! Bloody Fallsin aikaan nimittäin kokeillaan tonttulakkimoshausta!
A.T.E. Super tarjoaa myös mahdollisuuden osallistua Pultin yläkerrassa olevaan pakohuoneeseen – nopeimmin huoneesta päässyt henkilö/ryhmä voittaa siistin palkinnon! A.T.E. Superissa on myös ehkäisevän päihdetyön mukaisesti teemaan liittyvää toimintaa kahvion puolella. Teeman puolesta puhuu myös tapahtumassa järjestettävä päihdepaneeli. 

A.T.E. on vakiintunut yhdeksi nuorisotoimen toimintamuodoksi vuonna 2003. A.T.E. -nimikkeen alla järjestetään todellista toimintaa ja päihteettömiä tapahtumia levittäen päihteiden ja huumeiden vastaista asennetta. A.T.E. Super on siis energiajuomaton ja päihteetön ilmaistapahtuma. 

A.T.E. Superissa jaetaan aikaisempien vuosien tapaan myös nuorisotipendit. Nuorisostipendit annetaan vuosittain alle 24-vuotiaalle, elämäntavoiltaan säännölliselle ja käytökseltään moitteettomalle nuorelle. 

Ovet aukeavat lauantaina 2.12. yleisölle klo 18 ja sulkeutuvat kello 22. Tämän vuoden A.T.E. Superissa ikäraja on K10.